Clervice

8 óra munka 1 órában! Úttörő szerepet vállalunk abban, hogy olyan - akár személyre szabott - megoldást nyújtunk vállalkozások számára, mellyel egy új szinten végezhetik mindennapi feladataikat.

Az ember és az Ön vállalkozása életében is az idő a legnagyobb érték - célunk az időigényes, rendszeresen előforduló munkafolyamatok automatizálása, ami által az elvégzendő feladat költsége és a ráfordítandó idő a töredékére csökken.

Megvalósítás

Gyakori, hogy egy időigényes munkafolyamat automatizálása nem csak egy adott vállalkozás számára hasznos, hanem több, vele megegyező tevékenységet folytató cég is érdekelt benne. Az általunk fejlesztett rendszerek is két kategóriába sorolandók: általános és egyedi, speciális munkafolyamatokat automatizáló programok.

Megoldás könyvelőirodák számára

Egy könyvelőirodával való együttműködés során kiderült, hogy a számukra fejlesztett megoldások értékesek lehetnek más könyvelők számára is. Úgy döntöttünk, hogy kiemeljük azon szolgáltatásokat, melyek hasznosak egy könyveléssel foglalkozó cég számára, így elérhetővé vált egy olyan rendszert, mely kifejezetten könyvelőirodáknak szól.

Jövőkép

Saját fejlődésünk is éppúgy fontos, mint partnereinké. Irodánk, eszközeink és csapatunk fejlesztésével párhuzamosan szolgáljuk ki a növekvő igényeket. A munkafolyamatok automatizálásának területén nincsenek országhatárok, így a magyarországi szükségletek kielégítését követően egy egész Európában igénybe vehető szolgáltatás a cél.

 
Clervice - Smart solutions for business
info@clervice.hu