Személyre szabott megoldások

Kiknek ajánljuk?

Olyan vállalkozásoknak, melyekben előfordul havi, heti vagy akár napi szinten olyan munkafolyamat, amely időigényes, nehézkes, vagy nagy pontosságot és odafigyelést igényel. Specialitásunk az irodai környezetben előforduló, számítógéppel végzett feladatok automatizálása, de akár azok a munkafolyamatokat is érdemes átgondolni, amelynek ma még nincs köze a számítógépekhez!

Egy erre specializálódott külső szakember gyakran képes rámutatni olyan munkafolyamatokra, melyekről nem is gondolná, hogy automatizálhatóak.

Könyvelést gyorsító program

Kiknek ajánljuk?

Olyan könyvelőirodáknak, akikhez a könyvelt cégek pár nappal az áfa leadás előtt érkeznek meg 50, 100 vagy akár több ezer számlával. Értékes lehet olyan könyvelőknek is, akik szeretnének időt nyerni a számlák felrögzítésén, vagy fontos számukra hogy a számlák a lehető leggyorsabban (akár napi szinten) a könyvelőszoftverbe bekerüljenek.

Megoldásunk

Tartsa meg jelenlegi könyvelőprogramját és mi kiegészítjük azt!

A cégek nagy része nyilvántartja valamilyen elektronikus formában kimenő és bejövő számláit, hiszen fontos információ egy vállalat életében, hogy kinek tartozom és ki tartozik nekem - ha ezt könyvelt cége nem tenné, arra is van megoldásunk. Legyen ez a nyilvántartás egy excel file, ügyviteli szoftver vagy egy számlázó, a kiállított és bejövő számlák adatai kinyerhetőek belőlük elektronikus formátumban.

A könyvelőprogramok nagy részében megtalálható egy importálási funkció, mellyel specifikus formátumban rendezett számlaadatokat emelhetünk be a könyvelésbe.

Az általunk fejlesztett könyvelést gyorsító rendszer segítségével a cégek számlainformációit egyszerűen és gyorsan helyezheti át jelenlegi könyvelőprogramjába. Ezzel a megoldással és a rendszerünkbe beépített előkontírozási funkció kihasználásával a számlák berögzítését töredék idő alatt teheti meg, illetve az esetleges elgépelésből adódó hibák száma 0-ra csökken.

 
Clervice - Smart solutions for business
info@clervice.hu